Onze diensten. Voor u.

Import is een complex gegeven, zeker als u het groots ziet en buiten de grenzen van de Europese Unie trekt. Wij kennen de knepen van het vak en maken uw buitenlands avontuur mogelijk.

Wij gaan ver voor u. Onze experts delen hun kennis.

Consultancy

Wat is het beste land voor het importeren van uw product? Misschien is China niet de beste keuze. Onze experts begeleiden u in uw avontuur, voor, tijdens en na.

Partners

Wij zoeken de beste leverancier of onderwerpen de fabrikant die u hebt uitgekozen aan kwaliteitscontroles.

Een andere zakencultuur

Wij helpen u een andere cultuur te doorgronden. Paul, onze man ter plaatse, verzorgt een individuele begeleiding waarbij u zowel beurzen als de bedrijven bezoekt waar uw product zal vervaardigd worden en waar u de lokale experts ontmoet.

Invoerrechten

Administration is part of our jobEr moeten ook invoerrechten betaald worden op de goederen. Wij maken u wegwijs of nemen alle zorgen over.

Verzekeringen

De producten en het transport moeten worden verzekerd, maar de wetgeving daaromtrent is erg ingewikkeld. Home Champion regelt alles.

Transport

Home Champion brengt het product van a naar b volgens de voorschriften. Wij zorgen voor het laden van de containers, fumigatie, het lossen van de vracht en de levering. Meteen houden we ook rekening met de kosten van een eventuele scanning van de containers. Geen onverwachte kosten dus.

Patentonderzoek

Wanneer u goederen wilt importeren of aanpassingen doet aan bestaande producten is een patentonderzoek een must. Ook dat kunnen wij voor onze rekening nemen.

Administratie

Haventaksen, keuringen, attesten, het is allemaal ingewikkelder in het buitenland. Doe dus beroep op onze knowhow.

Verpakking

Administration is part of our jobDe verpakking van uw product moet een tocht van duizenden kilometers doorstaan. We ontwerpen en conformiseren uw verpakkingen aan de Europese wetgeving, en personaliseren alles zelfs met uw merk en persoonlijke barcodes als u dat wenst.

Opslag en showroom

Home Champion stockeert eventueel uw producten, voor een termijn die we samen overeenkomen.

Kwaliteitscontrole

De opvattingen over kwaliteit verschillen van land tot land. Home Champion controleert de kwaliteit van uw producten en houdt daarbij rekening met Europese maatstaven.

Technische dienst

Onze techniekers staan paraat om eventuele reparaties snel en correct uit te voeren, ook na de levering.

Recupel en Bebat

Voor producten met elektronica en batterijen gelden er extra regels. Wij laten er ons niet door verrassen.

Wisselstukken

Wat als uw klanten om wisselstukken vragen voor het product dat u in China hebt laten maken? Geen nood, ook daar hebben we aan gedacht.

Bent u overtuigd en wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

 
 
Member of FCCC