* Om de weg voor je te kennen, vraag hem aan hen die terugkeren

Home Champion... uw partner voor de Aziatische en in het bijzonder de Chinese markt

Zorgeloos importeren uit China en Oost-Europa, Home Champion kan u hierbij helpen. We begeleiden u, bieden technische ondersteuning en doorbreken taal- en cultuurbarrières; veel meer dan louter importeren vanuit Azië of Oost-Europa.

We zoeken producten, materialen en fabrikanten en nemen alle lasten van u over. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over taksen, certificaten of transport. Een ervaring die tot 15 jaar terug gaat, maakt van onze organisatie een pionier met betrekking tot Chinese import.

Ontdek hier wat we voor u kunnen verwezenlijken

  • Service voor een aanvaardbaar budget

    Dat een product, gemaakt in het Verre Oosten goedkoop is verwondert niemand. Maar wist u dat ook het importeren ervan helemaal niet overdreven duur hoeft te zijn? Het kan met een aanvaardbaar budget, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Je moet immers voldoen aan Europese normen, wetgevingen, maar ook de continue opvolging is van uitermate groot belang. En daar zorgen wij voor, hier en ter plaatse.

    Meer
  • Alles uit handen?

    U wilt producten importeren, maar weet niet hoe eraan te beginnen? Ons team van professionals in België en China staat klaar om alle praktische zaken van u over te nemen, of elke stap haarfijn uit te leggen zodat u zelf uw hoofdactiviteit zonder zorgen kan verderzetten. De verdeling bepaalt u zelf.

    Meer
 
 
Member of FCCC