We mean business.

Ship in the Chinese sea Al meer dan 15 jaar helpen wij onze klanten bij het realiseren van hun ideeën in het buitenland. Onze cases spreken voor zich.

Service voor een aanvaardbaar budget

Dat een product, gemaakt in het Verre Oosten goedkoop is verwondert niemand. Maar wist u dat ook het importeren ervan helemaal niet overdreven duur hoeft te zijn? Het kan met een aanvaardbaar budget, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Je moet immers voldoen aan Europese normen, wetgevingen, maar ook de continue opvolging is van uitermate groot belang. En daar zorgen wij voor, hier en ter plaatse.

'Een van onze klanten wou een product importeren vanuit China en had al de eerste contacten gelegd met de fabrikant. Home Champion regelde de verpakking, het transport en de administratie. Vandaag importeert die klant 55% van zijn producten uit Azië.' (A. Cassiman)

Alles uit handen?

U wilt producten importeren, maar weet niet hoe eraan te beginnen? Ons team van professionals in België en China staat klaar om alle praktische zaken van u over te nemen, of elke stap haarfijn uit te leggen zodat u zelf uw hoofdactiviteit zonder zorgen kan verderzetten. De verdeling bepaalt u zelf.

'Een klant vroeg ons om in China op zoek te gaan naar een product dat hij in Europa te duur liet produceren. Onze medewerker ter plaatse ging op zoek naar partners en samen met onze klant selecteerden we de beste leverancier uit een keuze van 5 potentiële aanbieders. We vonden een gelijkaardig product, een team van ingenieurs deed de nodige aanpassingen voor de Belgische markt en we voerden een patentonderzoek. Van de productie opvolgen over het bewaken van de quality of service tot het uitladen van de container, we stonden in voor het hele proces.'

Bent u overtuigd? Aarzel niet contact met ons op te nemen.

 
 
Member of FCCC